PERFUMS DE SABADELL

PERFUMS DE SABADELL

Un cop més PURACEBA busca el límits entre la innovació, la creativitat i la bretolada surrealista… i sobretot torna a sorprendre als Sabadellencs aquest Nadal amb ELS PERFUMS DE SABADELL.

A aquestes altures de la partida ja sabeu que a PURACEBA ens agrada buscar allò que ningú està fent per Sabadell, valorant aquells aspectes del patrimoni immaterial compartit que potser no s’han acabat de posar en valor. I amb un toc d’humor i autocrítica. Aquest Nadal, una mica més tard del què haguéssim volgut, però com ja és tradició i com molts ens estàveu demanant no podia ser menys.

I és que com tot bon sabadellenc sap, la Capital del Món en General, gaudeix d’uns perfums refinadíssims. Sabadell sempre destaca ens tots els indicadors de partícules a l’aire, contaminants varis, olors de clavegueram, fums, etc… Partint d’això hem creat dos perfums singulars que volen ser un referent per la ciutat.

EAU DU RIPOLL – POUR ELLE – De les aigües més depurades del riu Ripoll i les herbes aromàtiques que floreixen a les seves ribes Marta Dubreuil ha creat un delicat i elegant perfum que no deixa indiferent.  Una fragància que desprèn sabadellenquisme als quatre vents, amb subtils notes de somier d’hort il·legal.

 “Jo per dormir? Unes gotetes d’EAU DU RIPOLL i prou… What else?” o “Des de que utilitzo Eau du Ripoll he pogut seure cada dia al tren de la S2” han comentat algunes sabadellenques que ja han pogut provar aquest perfum en exclusiva.

La colònia, que popularment ja comença a ser coneguda com a “Touf du Rodal” sembla que està destinada a ser un producte triomfador i totes les proves indiquen que aconsegueix penetrar les mascaretes FP2 més gruixudes.

 

AIRE DU GRAND VIE – FOR HIM –Inspirat en la brisa refinada de la Gran Via, i en olis essencials del seu asfalt més degradat Marta Dubreuil ha creat aquesta fragància sabadellenca perquè portis sempre la Capital a flor de pell. La colònia dels homes que no porten colònia.

Cynically tested in Barro, Blas Blas, Palladium i Albatros. No utilitzar en espais tancats.

El perfum masculí fa referència a un la gran artèria de la ciutat que tantes alegries contaminants ha portat als sabadellencs des de temps immemorials. Una colònia que segur que encantaria a nassos sublims com el d’Antoni Farrés.

Ara més seriosament, les colònies oloren bé i han estat elaborades per l’experta sabadellenca Marta Dubreuil com a encàrrec de PuraCeba. N’hi ha pocs pots i valen 20 euros. Els podeu trobar a Moviment Nat c/Raval de dins, 13