PURACEBA ES PASSA AL GLAMOUR: CAMISES PURACEBA

Fa temps que volíem treure algun producte més glamourós, més elegant i refinat. I així va néixer la camisa Puraceba. Una camisa Deluxe i que és molt més que una peça de roba. I després de veure la qualitat de les mascaretes, vam decidir fer un pas més i treure també la camisa Puraceba amb Hugo Dax.

La camisa Puraceba no es ven directament. Sinó que la fem plegats! Perquè és una camisa única, irrepetible, a mida i personalitzada. I tota una experiència!! Ideal per regalar aquestes festes (o autoregalar-se tot l’any).

Per això el què compres és una caixa on tindràs el codi per a anar a Hugo Dax i poder gaudir de l’experiència de fer-te una camisa a mida, triar el tipus de coll, de punys i el color del logo de Puraceba.

EL PROCÉS ÉS BEN SENZILL

UNA CAMISA D’ANUNCI

Ara teníem la idea i el producte, però us el volíem fer arribar de la millor manera possible amb estil “caixa d’experiència” però que volíem que fos especial. Aquí Cel-lula ha tornat a fer una gran feina de disseny brutal per a fer unes caixes genials.

I mentre ens fèiem les primeres camises de prova, ens va venir Guacamole Studio  i ens va proposar fer un vídeo promocional. Això ja era fantàstic! No és pas que siguem actors, però amb la seva experiència, savoir faire i entusiasme ens vam animar a sortir-hi.

 

Així doncs, aquest Nadal Puraceba treu una nova línia de productes Deluxe associant-se amb Hugo Dax i Guacamole Studio. Seguim fent créixer els sabadellenquisme, posant en valor empreses de la ciutat, per a fer productes únics que mostren el bo i millor de la Capital del món en General.

 

Amb la mascareta i la camisa Puraceba, aquest 2021 aniràs més elegant que un senyor de Terrassa!