MASCARETES PURACEBA AMB HUGO DAX

Ja feia temps que Puraceba volíem treure mascaretes pel coi de coronavirus; ens les havia demanat molta gent i sabíem que calia fer-ho. Però havíem de trobar una manera especial, diferent, que fes justícia a l’esperit Puraceba. Finalment podem dir que ho hem trobat.

TROBAR EL PARTNER IDEAL 

Vam veure la llum quan vam conèixer la camiseria Hugo Dax, un negoci sabadellenc al carrer Buxeda, 119 que fan camises molt xules. No només venen, sinó que les fan a mida si vols! El tèxtil a Sabadell no estava mort? Doncs no. Parlant amb les propietàries, la Mamen i la Jordina, mare i filla, vam descobrir (que poc en sabem nosaltres de tèxtil ja) que quan cusen les camises hi ha retalls sobrers de roba. Com? I de quina mida? seria possible fer mascaretes amb aquests retalls reciclats? Hi tant que sí! I en pocs dies teníem uns primers prototips.

I eren xulíssimes, unes mascaretes Deluxe!!

Podríem fer-les totes diferents? Podríem fer que una banda fos més sòbria i llisa i l’altre més atrevida? Podríem fer talles diferents? Les ferien cosirien aquí Sabadell? Les podríem tenir abans de Nadal? Sí, sí, sí, sí, siiiii…

Fetes a Sabadell de retalls sobrers de la camiseria Hugo Dax

Així doncs ara us podem oferir unes super mascaretes Puraceba d’altes prestacions:

1- Reversibles, una banda llisa i una estampada

2- Úniques, no hi ha dues mascaretes iguals

3- Un sistema de subjeccció fantàstic

4- Amb filtre homologat

5- Molt xules i amb un pàckaging fantàstic de Cel·lula

6- Km0, fetes a Sabadell, zero emisions

7- Ecològiques, fetes amb retalls sobrers de les camises d’Hugo Dax

8- 60 rentades