NOU MALLOT DE CICLISME PURACEBA

Ja el tenim aquí, després de mesos i algún retard pel confinament, ja us podem oferir el Mallot Puraceba per tots els ciclistes de Sabadell i amics de la ciutat. Hem pensat tant amb els mountainbikers com amb els que fan gravel o carretera, que n’hi hagi per a tothom i tothom se’l pugui sentir seu. I per això, oferim talles d’home, dona i nen. Ningú sense el seu mallot Puraceba.

AQUI EL VERKAMI

Estem molt contents del disseny que ha realitzat el Martí Saiz de Cèl·lula, dissenyador i ciclista, que pensem que és elegant i un punt gamberro, un equilibri difícil d’aconseguir, i al mateix temps un maillot ple de referències ciclistes que tot bon aficionat als pedals segur que reconeixerà.

El mallot és d’alta qualitat, realitzat amb teixit ionic a través de l’empresa Team Signia, que es dediquen a la producció de roba esportiva personalitzada des de la seva seu a sol i padrís.

LES REFERÈNCIES, LES EXPLIQUEM (per si de cas)

Com dèiem, és un mallot amb històries, picades d’ull i referències ciclistes (de carretera y muntanya) que pots explicar als curiosos. Potser si només feu ciclisme de muntanya o de carretera no coneixeu les altres, així que us ho expliquem.

RodaL – El Rodal, el referent de tot ciclista de muntanya sabadellenc, per on hem passat mil aventures i que ens estimem tant.

La V – La “uve”, que fa referència a la ruta per carretera més clàssica a fer des de Sabadell: Sbd-Matadepera-Coll Estenalles-Mura-girem cap a Granera-Sant Llorenç-Castellar del Vallès-Sbd

Puig de la Creu – la meca del ciclisme sabadellenc de muntanya, i sinó, aneu-hi un diumenge al matí…

Estenalles (al coll) – el port de muntanya més clàssic i preciós que podem fer des de la ciutat.

Mortirolo – és un tram de la popular app Strava (la més popular entre els ciclistes), que fa referència a la pujada de la Cobertera (del Ripoll a Covadonga) i que s’ha convertit en un tram dels més coneguts i competits de la ciutat.

Velòdrom – doble referència, al desaparegut Velòdrom de la Creu Alta entre 1924-26, que mostra el gran passat ciclista de la ciutat. I també al nou tram d’strava per ciclisme de carretera de Can Gambús que tan bé va per entrenar als rodadors de la capital.

Ceba o Mort – crit de guerra, popular a les xarxes socials, i ideal per a què llegeixin els altres ciclistes quan els avancis a tot gas.

ALGUNS TEMES TÈCNICS

El mallot és marca Spall en teixit ionic i tres butxaques al darrera, cremallera complerta. Aviat us posarem fotos de les mostres que ja hem pogut realitzar gràcies a que ja ens heu aconseguit el Verkami.

Quan feu la vostra adquisició per Verkami, al cap d’uns dies us enviarem un email amb el tallatge per a què ens podeuu dir quina talla de mallot voldreu.

El tallatge del maillot per home és aquest:

Talles de dona

Les talles de nens van per edats

2,4,6,8,10 i 12

Quan acabi el Verkami us informarem de quan podreu passar a buscar el maillot i on. No es faran enviaments.