CEBA O MORT, EL CRIT DE GUERRA DE SABADELL

La nova samarreta de Puraceba. El disseny més radical, pel crit de guerra més sabadellenc!

Ceba o Mort podem dir que ja és el crit de guerra sabadellenc! No sabem qui s’ho va inventar, però on més força ha agafat aquest lema és a través de les xarxes socials i especialment twitter, on en trobem rastres del hashtag #cebaomort des del pretèrit 2012.

Teníem moltes ganes de fer una samarreta contundent, bandarra i que no deixés a ningú indiferent. Després del disseny més estiuenc de la Bassa Beach, volíem fer una cosa diferent. Una samarreta potent, que fes honor al Ceba o Mort!

Ja està disponible a Moviment Nat (c/raval de dins, 13) i aquesta festa major segur que la trobaràs en diversos punts estratègics, juntament amb els altres dissenys com el de Sabadell és Capital. I ara també trobaràs aquesta samarreta a Mosaic Imatge (Crtra. de Barcelona, 140).

EL DISSENY

El disseny el vam encarregar al dissenyador sabadellenc Pol Abran de Branca Studio, un estudi amb projecció internacional, especialitzat en marxandatge musical: samarretes, portades, cartells, etc.. i no ens ha defraudat.

Una ceba cadavèrica emmarcada pel contundent Ceba o Mort. Et fa una mica de por? Doncs imagina’t la por que farà als terrassencs!